(untitled) (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Bu maqolada frazeologiya haqida gap ketar ekan, bu tushunchaning jahon tilshunosligidagi ahamiyati, ta’lim sohasida ham frazeologizmlarni o‘rganish bo‘yicha turli xil metodlar shakllanganligi xususida dolzarb fikrlar bildirilgan. Ta’lim sohasida ham frazeologizmlarni o‘rganish bo‘yicha turli xil metodlar shakllangan. Ayni mana shu jihat frazeologizmlarni o‘rganish jarayonini yanada jadallashtirgan.