(untitled) (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada Vatan kuychisi nomi bilan mashhur boʻlgan taniqli oʻzbek shoiri Muhammad Yusufning oʻzbek sheʼriyatiga qoʻshgan hissasiga nazar tashlanadi. Shoirning milliy gʻurur, xalqona ruh, tarixga sadoqat va kelajak avlod uchun mas’uliyat tuygʻusini ifodalovchi sheʼrlari tahlil qilinadi.