(untitled) (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Ushbu tesizda MHXSning iqtisodiy tizimdagi roli, MHXSda shaffoflikni oshirish va xorijiy investitsiyalarni jalb qilish, Iqtisodiy integratsiya va MHXS: chet el savdosi va investitsiyalarni osonlashtirish, MHXS va moliyaviy bozorlarning rivojlanishi, MHXS va milliy hisob standartlari o‘rtasidagi farqlar to’g’risida so’z yuritilgan.