(untitled) (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Maqola maktabgacha yoshdagi bolalarda ekologik madaniyatni shakllantirishga bag‘ishlangan: bolaning tabiatga, o‘ziga va odamlarga tabiatning bir qismi sifatida qarash, u foydalanadigan tabiiy narsalar va materiallarga to‘g‘ri munosabatda bo`lish va bolalarni tabiatni sevishga va hurmat qilishga, uni himoya qilishga o‘rgatadi.