(untitled) (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2026)
Mazkur maqolada Muxtor Ashrafiy uy-muzeyining tashkil etilishi, uning huquqiy asoslari, shakllanish bosqichlari hamda ekspozitsion tuzilishi yoritilgan. Shuningdek, muzey fondining tarkibi, ilmiy-ma’rifiy faoliyati va uning o‘zbek musiqa madaniyati tarixidagi o‘rni tahlil qilingan.