(untitled) (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Maktabgacha ta’lim tizimi rivojlanishining hozirgi kundagi holati va sohada olib borilayotgan islohotlar haqida ma’lumotlar, tavsiya va xulosalar keltirilgan bo’lib ushbu jarayonda “Ilk qadam” dasturining maktabgacha ta’lim muassasalarida qo’llanilishi haqida ham ma’lumotlar berib o’tilgan