(untitled) (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Ushbu maqola orqali Barchinoyning Hakimbekka yo‘llagan maktubi hamda undan keyin sodir bo‘lgan voqealar haqida bayon qilinadi.