(untitled) (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada Xorazm viloyati sharoitidagi suv havzalarida tabiiy holda uchraydigan Qo‘g’a turkumi o`simliklarining tur tarkibi bioekologiyasi va ahamiyati haqida ma`lumotlar berilgan.Viloyat sharoitida Qo‘g’a turkumiga kiruvchi o`simliklarning Kengbarg qo’g’a- T.latifolia L, Laksman qo’g’asi – T.laxmannii Lepech, ,- T.minima Funk, Nozik qo’g’a- T.angustata Bory et Chaub turlari aniqlanganligi qayd qilingan.