(untitled) (PROBLEMS AND SOLUTIONS OF SCIENTIFIC AND INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Texnologiya o’qitish metodikasi fani boshlang’ich sinflarda o’quvchilarga texnologiya fanini o’rgatishda qo’llaniladigan metodlarni va usullarni o’rgatadi. Bu fanning maqsadi – o’quvchilarga texnologiya sohasida zarur bilimlarni, ko’nikmalarni va qobiliyatlarni rivojlantirish, shuningdek, ularda mehnatni tashkil qilish va mehnatga yo’naltirishga yordam berishdir.