JAHON MIQYOSIDA INGLIZ TILINI O’RGANISHNING O’RNI (INTERNATIONAL SCIENTIFIC INNOVATION RESEARCH CONFERENCE, 2024)
Bugungi rivojlanib borayotgan jamiyatimizda , chet tillarini bilish  zaruriyatlardan biriga aylanmoqda. Xususan, ingliz tili ko’plab sohalarda muhim o’rin kasb etmoqda va   mamlakatlararo aloqa vositasi bo’lib xizmat qilmoqda. Ushbu tezis ingliz tilini o’rganishning   jahon miqyosida tutgan o’rni haqida ma’lumot beradi.