DATA SCIENCE nima? (INTERNATIONAL SCIENTIFIC INNOVATION RESEARCH CONFERENCE, 2024)
Ushbu maqolada Data science nima ekanligi, katta hajmdagi ma’lumotlar bilan ishlash tamoyillari, muammolari va rivojlanish istiqbollari muhokama qilinadi.