MAHMUD SHABUSTARIYNING ADABIY MEROSI (INTERNATIONAL SCIENTIFIC INNOVATION RESEARCH CONFERENCE, 2024)
Maqolada islom olamida “Gulshani roz” asari bilan tanilgan Shayx Mahmud Shabustariy ijodiga xos bo‘lgan irfoniy-tasavvufiy asarlar tanishtiriladi. Har bir asarning ma’no hamda mazmuniy tomonlari xususida so‘z boradi.