Toponimlarning grammatik xususiyatlari ( Muhammad Yusuf she’riyati misolida) (INTERNATIONAL SCIENTIFIC INNOVATION RESEARCH CONFERENCE, 2024)
Ushbu  maqolada toponimlar  va joy ta’rifi, Muhammad Yusuf she’riyatidagi  joy nomlari tasnifi, grammatik xususiyatlari va ularning o‘zgarish bosqichi, sodda va qo‘shma toponimlar  haqida to‘xtalib o‘tilgan.