Gilamchilik sohasini tasnifga ajratish (INTERNATIONAL SCIENTIFIC INNOVATION RESEARCH CONFERENCE, 2024)
Ushbu maqolada amaliy san’atning yetakchi tarmoqlaridan biri hisoblangan gilamchilik leksikasini tasniflarga ajratish, sohani tasniflarga ajratish tamoyillari tahlil qilindi. Bir qancha rus va o‘zbek olimlari tomonidan yaratilgan tasniflar ko‘rib chiqildi.