YANGI O'ZBEKISTONDA XALQARO SIFAT TIZIMLARINING TADBIQ ETILISHI (INTERNATIONAL SCIENTIFIC INNOVATION RESEARCH CONFERENCE, 2024)
O‘zbekistonda xalqaro sifat tizimlarining joriy etilishi iqtisodiyotni rivojlantirish, kompaniyalarning raqobatbardoshligini oshirish va fuqarolarning hayot sifatini yaxshilash uchun muhim qadamdir. Xalqaro sifat standartlariga muvofiqligi mahsulot va ishlab chiqarish jarayonlarini doimiy ravishda takomillashtirishni taqozo etadi, bu esa o‘z navbatida innovatsiyalar va yangi texnologiyalarni ishlab chiqishni rag‘batlantirishga yordam beradi.