LOYIHA BOSHQARUVIDA RAQAMLASHTIRISHNING DOLZARB TAMOYILLARI (INTERNATIONAL SCIENTIFIC INNOVATION RESEARCH CONFERENCE, 2024)
Bugungi kun globallashuvi ishlab chiqariv va xizmat ko’rsatish sohalarini Raqamlashtirish har bir tashkilot oldida turgan katta muammo bo‘lib qolmoqda. Resurslari cheklangan kichik bizneslardan tortib yirik infratuzilmaga ega kompaniyalargacha ham bunday transformatsiyaga duch kelishi muqarrar. Shuni ham ta’kidlab o’tish joizki, yaqinda biz boshdan kechirgan pandemiya bir qadam oldinga borish va nafaqat xizmatlarimizda, balki tashkilotning ichki operatsion jarayonlarida ham raqamlashtirish jarayonlarini amalga oshirish zarurligini tasdiqlanadi