QADRIYAT-IJTIMOIY PSIXOLOGIK OMIL SIFATIDA (INTERNATIONAL SCIENTIFIC INNOVATION RESEARCH CONFERENCE, 2024)
Maqolada shaxs va jamiyat qadriyatlarini shakllantirishdagi ijtimoiypsixologik omillar muammosini o'rganish hamda ularning o'zaro ta`sir natijalari keltirilgan va xususiyatlari izohlanadi.