PSIXOLOG SHAXSI KASBIY KOMPETENTLIGI XUSUSIYATLARI (INTERNATIONAL SCIENTIFIC INNOVATION RESEARCH CONFERENCE, 2025)
Psixolog o‘z kasbiy kompetentligini doimiy ravishda oshirib borishi, psixologiyaning maxsus muammolari bo‘yicha seminarlarda ishtirok etishi ham uning kasbiy kompetentligini qo‘llab-quvvatlashga xizmat qiladi. Muallif fikricha kasbiy kompetentlik talabalik yillaridan shakllanishni boshlaydi va uzoq yillar davom etadi. Har qanday kasbiy guruh faoliyatida o‘z normalari, professional xulq-atvor qoidalari, professional etika bo‘ladi.