BOSHLANG’ICH SINFLARDA INTERAKTIV VA PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNI QOʻLLASHNING AHAMIYATI (INTERNATIONAL SCIENTIFIC INNOVATION RESEARCH CONFERENCE, 2025)
Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilari uchun o‘qish darslarida zamonaviy pedagogik texnologiyalardan foydalanishning samarali yo‘llari haqida so‘z yuritiladi.