BUXORO SHAHRINING QADIMGI DAVRDAN TO HOZIRGACHA BO’LGAN TARIXI (INTERNATIONAL SCIENTIFIC INNOVATION RESEARCH CONFERENCE, 2025)
Ushbu maqola Buxoro shahrinining yaratilish tarixi,  Somoniylar davridagi hayoti va Buxoro xonligi davrida bunyod etilgan me’moriy obidalar  haqida ma’lumot beradi.