RAQAMLI TA’LIM MUHITI SHAROITIDA MOLEKULYAR FIZIKA QONUNIYATLARINI MODELLASHTIRISH ASOSIDA O‘QITISH METODIKASINI TAKOMILLASHTIRISH (INTERNATIONAL SCIENTIFIC INNOVATION RESEARCH CONFERENCE, 2025)
Ushbu tezisda raqamli ta’lim muhiti imkoniyatlaridan foydalanib, molekulyar fizika qonuniyatlarini o‘qitishda modellashtirishga asoslangan metodikani takomillashtirish yo‘llari yoritiladi. Ta’lim jarayonida interaktiv vizual vositalar va virtual tajriba platformalaridan foydalanish orqali o‘quvchilarda nazariy bilimlar bilan amaliy ko‘nikmalar uyg‘unligi ta’minlanadi.