OITS KASALLIGI. OITS SINDROMLARI, KASALLIKNING BELGILARI, YUQISH SABABLARI UNDAN HIMOYALANISH CHORA TADBIRLARI. (INTERNATIONAL SCIENTIFIC INNOVATION RESEARCH CONFERENCE, 2025)
Ushbu ilmiy maqolam asosida butun jahonni qiynab kelayotgan OITS kasallgini  haqida hamda ularni yuqish sabalari undan saqlanish chora tadbirlari haqida yoritib bermoqchiman.