Akmeologik yondashuv asosida bo‘lajak tarjimonlarini kasbiy kompetensiyasini rivojlantirishning nazariy yondashuvlari (INTERNATIONAL SCIENTIFIC INNOVATION RESEARCH CONFERENCE, 2025)
Akmeologik yondashuv asosida bo‘lajak tarjimonlarini  kasbiy  kompetensiyasini  rivojlantirish   mazmuni  yoritilgan.      Akmeologik yondashuvni   bo‘lajak tarjimonlarning kasbiy kompetentligini    rivojlantirish omili   sifatida tahlili  amalga oshirilgan.