JADID SHE’RIYATIDA MUMTOZ ADABIY JANRLARNING DAVOMIYLIGI (INTERNATIONAL SCIENTIFIC INNOVATION RESEARCH CONFERENCE, 2025)
Navoiyning an’anasi jadid o‘zbek adabiyotida asosan ikki yo‘l bilan o‘zlashtirilgan:• Navoiy lirikasining janriy an’ana• Navoiy asarlaridagi obraz-timsollarni (yo dostonlardagi poetik hikoyalar, obraz-timsollardan) birortasining ijodiy qayta ishlanishi.