SARIMSOQ NAV NAMUNALARI TO‘PLAMINI O‘RGANISH VA SELEKSIYA ISHLARI UCHUN BOSHLANG‘ICH MANBA AJRATISH (INTERNATIONAL SCIENTIFIC INNOVATION RESEARCH CONFERENCE, 2025)
Мазкур мақолада саримсоқ нав намуналар тўпламинининг  қимматли хўжалик белгилари ўрганилиб, серҳосил, ҳосил сифати юқори, сақлашга яроқли бўлган истиқболли намуналарини бошланғич манба сифатида ажратиш борасида олиб борилган тажриба натижалари ёритилган