ONA TILI DARSLARIDA MODULLI YONDASHUVNI QO`LLASHNING METODIK TIZMI. (INTERNATIONAL SCIENTIFIC INNOVATION RESEARCH CONFERENCE, 2025)
Ushbu maqolada modulli yondashuv tushunchasi, uning        ta’limjarayonidagi ahamiyati va ayniqsa, ona tili darslarida qo‘llanilishiningnazariy hamda amaliy jihatlari yoritilgan. Modulli yondashuv o‘quvchilarning mustaqil fikrlashini rivojlantirish, individual yondashuvni ta’minlash va ta’lim sifatini oshirishda muhim vosita sifatida tahlil etilgan. Shuningdek, maqolada dars jarayonini modullarga ajratish, baholash mexanizmlari, o‘quvchilarning faolligini oshirish yo‘llari va amaliy misollar orqali bu yondashuvning samaradorligi ko‘rsatib berilgan. Mazkur yondashuv ona tili ta’limida innovatsion metod sifatida qaraladi.