BОSHLANG’ICH SINFLARDA OʻQITISHNING YANGI AXBOROT TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH METODLARI (INTERNATIONAL SCIENTIFIC INNOVATION RESEARCH CONFERENCE, 2025)
Boshlang‘ich sinflarda o‘qitish jarayonida yangi axborot texnologiyalaridan foydalanish, ta’lim sifatini oshirish va o‘quvchilarning qiziqishini kuchaytirish uchun juda muhimdir. Maqolada umumta‘lim maktablarining boshlangʻich sinf darslarida zamonaviy axborot texnologiyalari imkoniyatlaridan foydalanish afzalliklari yoritilgan.