(untitled) (INTERNATIONAL SCIENTIFIC INNOVATION RESEARCH CONFERENCE, 2025)
Flyuoroz-bu tish emalining shikastlanishi bilan tavsiflangan kasallik bo’lib, u tanaga doimiy va uzoq vaqt davomida haddan tashqari ko’p miqdorda ftorid tushishi natijasida yuzaga keladi.