(untitled) (INTERNATIONAL SCIENTIFIC INNOVATION RESEARCH CONFERENCE, 2024)
Bugungi rivojlanib borayotgan jamiyatimizda , chet tillarini bilish zaruriyatlardan biriga aylanmoqda. Xususan, ingliz tili ko’plab sohalarda muhim o’rin kasb etmoqda va mamlakatlararo aloqa vositasi bo’lib xizmat qilmoqda. Ushbu tezis ingliz tilini o’rganishning jahon miqyosida tutgan o’rni haqida ma’lumot beradi.