(untitled) (INTERNATIONAL SCIENTIFIC INNOVATION RESEARCH CONFERENCE, 2024)
Ушбу мақолада асосан пахта тозалаш корхоналарининг тайёрлов пунктларида сақланаётган пахта толасининг ҳамда ёғ-мой саноати учун энг муҳим ҳисобланган чигитнинг табиий хусусиятларини сақлаш билан боғлиқ меъёрий масалалар ёритилган.