(untitled) (INTERNATIONAL SCIENTIFIC INNOVATION RESEARCH CONFERENCE, 2024)
Ushbu ilmiy maqolada kasb-hunar maktablarida LMS dasturlari tizimini joriy etish hamda elektron ta’limni boshqarish tizimlari: Moodle, WordPress, LMS va CMS turlari haqida yoritib berilgan