(untitled) (INTERNATIONAL SCIENTIFIC INNOVATION RESEARCH CONFERENCE, 2024)
O’rnatilgan tizimlar - bu maxsus funktsiyaga ega bo’lgan kompyuter tizimlari. Ular "ko’milgan" dir, chunki ular kattaroq mexanik yoki elektron tizim ichida mavjud. O’rnatilgan tizimlarning to’rt turi mavjud: