(untitled) (INTERNATIONAL SCIENTIFIC INNOVATION RESEARCH CONFERENCE, 2024)
Mazkur maqola xalqaro buxgalteriya standarlari (IFRS) va ularning milliy amaliyotga tatbiq etilishi masalalariga bagʻishlangan. Ushbu maqolada xalqaro buxgalteriya standarlari, ularning asosiy tamoyillari va moliyaviy hisobotlardagi roli batafsil tahlil qilinadi. Tadqiqotning asosiy maqsadi — turli mamlakatlarda IFRS standarlari joriy etilish jarayonidagi muammolar, imkoniyatlar va ularning milliy buxgalteriya amaliyotiga taʼsirini oʻrganishdir.