(untitled) (INTERNATIONAL SCIENTIFIC INNOVATION RESEARCH CONFERENCE, 2024)
Ushbu maqola IV-XI asrlarda Vizantiyadagi feodal munosabatlarning vujudga kelishi va shakllanishi, digestlar vavarvarlar haqida fikr mulohazalar yuritilgan.