(untitled) (INTERNATIONAL SCIENTIFIC INNOVATION RESEARCH CONFERENCE, 2024)
Ushbu maqola yordamida fizika fanining rivojlanishi, fizikaga oid jihozlarning paydo bo’lish tarixi haqida, fizika oid terminlarning ma’nolarida ma’lumotga ega bo’lishga yordam beradi