(untitled) (INTERNATIONAL SCIENTIFIC INNOVATION RESEARCH CONFERENCE, 2025)
Ushbu maqola Buxoro shahrinining yaratilish tarixi, Somoniylar davridagi hayoti va Buxoro xonligi davrida bunyod etilgan me’moriy obidalar haqida ma’lumot beradi.