(untitled) (INTERNATIONAL SCIENTIFIC INNOVATION RESEARCH CONFERENCE, 2025)
Ushbu ilmiy maqolam asosida butun jahonni qiynab kelayotgan OITS kasallgini haqida hamda ularni yuqish sabalari undan saqlanish chora tadbirlari haqida yoritib bermoqchiman.