(untitled) (INTERNATIONAL SCIENTIFIC INNOVATION RESEARCH CONFERENCE, 2025)
Navoiyning an’anasi jadid o‘zbek adabiyotida asosan ikki yo‘l bilan o‘zlashtirilgan: • Navoiy lirikasining janriy an’ana • Navoiy asarlaridagi obraz-timsollarni (yo dostonlardagi poetik hikoyalar, obraz-timsollardan) birortasining ijodiy qayta ishlanishi.