(untitled) (INTERNATIONAL SCIENTIFIC INNOVATION RESEARCH CONFERENCE, 2025)
Mazkur maqolada internetdan ortiqcha foydalanishning shaxsning ijtimoiy moslashuviga ko‘rsatadigan salbiy psixologik ta’siri tahlil qilingan. Ijtimoiy moslashuv insonning jamiyatdagi ijtimoiy rollarni o‘zlashtirishini anglatadi. Internetga haddan ziyod bog‘lanish esa bu jarayonni sekinlashtiradi yoki buzadi. Maqolada yaqinlar bilan vaqt o‘tkazishni kamaytirish, haqiqiy muloqotdan qochish, emotsional befarqlik va shaxslararo sovuqlik kabi muammolar yoritilgan