(untitled) (INTERNATIONAL SCIENTIFIC INNOVATION RESEARCH CONFERENCE, 2025)
Mazkur maqolada boshlang‘ich sinflarda ekologik ta’limning hozirgi holati, mavjud muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari tahlil qilinadi. Shuningdek, yosh avlodda ekologik madaniyatni shakllantirishda o‘qituvchining o‘rni, zamonaviy pedagogik yondashuvlar va metodlarning ahamiyati yoritiladi.