(untitled) (INTERNATIONAL SCIENTIFIC INNOVATION RESEARCH CONFERENCE, 2025)
Мақолада ёшлар ўртасида экологик маданиятни шакллантиришнинг ижтимоий фаолликка таъсири ўрганилган. Бундан ташқари, экологик билимларни ошириш, атроф-муҳитга бўлган масъулиятни ёшларда шакллантириш ва бу фаолликнинг ижтимоий тараққиёт учун аҳамияти ҳам таъкидланган. Ёшларнинг экологик маданиятини ривожлантириш мақсадида кўплаб дастурлар ва лойиҳаларнинг ижроси керак, шунингдек, жамиятда атроф-муҳитни муҳофаза қилишга бўлган масъулиятни ошириш муҳим экани таъкидланади.