(untitled) (INTERNATIONAL SCIENTIFIC INNOVATION RESEARCH CONFERENCE, 2025)
Bugungi kunda ta’lim sifatini yuksaltirish va zamonaviy raqamli jamiyatga mos kadrlar tayyorlash uchun axborot-kommunikatsiya texnologiyalarini o‘rganish va o‘qitish zarurdir. Ta’limni axborotlashtirish o‘qitish metodikasi o‘qituvchilarning AKTdan unumli foydalanishini ta’minlab, ta’lim jarayonini raqamlashtirish borasida muhim ahamiyat kasb etadi. Ushbu fan mamlakatimizning raqamli rivojlanish strategiyasida alohida o‘rin tutadi va ta’lim sifatini oshirish hamda xalqaro standartlarga mos kadrlar tayyorlash uchun dolzarb hisoblanadi.