(untitled) (INTERNATIONAL SCIENTIFIC INNOVATION RESEARCH CONFERENCE, 2025)
Erta rivojlanish davrida psixologik salomatlikni ta’minlashning ahamiyati va ta’limda individual yondashuvning bolalarning kelajakdagi muvaffaqiyatiga ta’siri.