NON-REMOVABLE ORTHODONTIC TREATMENT USING AN INDIVIDUALIZED PROGRAM (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2025)
Mazkur dissertatsiyada yechilmaydigan ortodontik davolashda individual dastur qo‘llash masalalari yoritilgan. Tadqiqot davomida bemorlarning individual xususiyatlarini hisobga olish asosida davolash strategiyalari ishlab chiqildi. Tadqiqot natijalari yechilmas deb hisoblangan holatlarda davolash samaradorligini oshirishga va nojo‘ya oqibatlarni kamaytirishga xizmat qilishi isbotlandi.