УСОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ МЕТОДОВ ПРОГНОЗИРОВАНИЯ И ВЫБОРА ХИРУРГИЧЕСКОЙ КОРРЕКЦИИ ОПУЩЕНИЯ СТЕНОК ВЛАГАЛИЩА У ЖЕНЩИН РЕПРОДУКТИВНОГО ВОЗРАСТА (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2025)
Mazkur maqolada reproduktiv yoshdagi ayollarda vaginal devor prolapsining oldini olish va davolashda samarali prognozlash usullarining va jarrohlik korreksiya metodlarining takomillashtirilishi masalalari tahlil qilinadi. Tadqiqotda yangi diagnostik yondashuvlar, bemorlarning individual xususiyatlarini inobatga olgan holda jarrohlik usulini tanlash hamda minimal invaziv texnologiyalardan foydalanishning afzalliklari ko‘rsatilgan. Ushbu maqola keyingi tadqiqotlar va amaliyot uchun asos bo‘lib xizmat qilishi mumkin.