NAY PERITONEAL BEPUSHTLIKNI TASHXISLASH VA DAVOLASHDA LAPORASKOPIK AMALIYOTNI OʻRNI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2025)
Ushbu maqolada nay peritoneal bepushtlikni tashxislash va davolashda laparoskopik amaliyotning oʻrni tahlil qilinadi. Laparoskopiya reproduktiv tizim patologiyalarini aniqlash va bartaraf etishda muhim vosita hisoblanadi. Tadqiqotda laparoskopiyaning samaradorligi va uning ayollar bepushtligini davolashdagi afzalliklari koʻrib chiqiladi.