INNOVATSION HAVO TRANSPORT TARMOGʻI – HAVO YOʻLIDA ISHLAYDIGAN SHAHAR ICHKI TRANSPORT TIZIMI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2024)
Ushbu maqolada shahar ichki transport muammolarini yechish, turizmni rivojlantirish uchun innovatsion transport xizmatlarini joriy etish va havo orqali harakatlanish tizimi yordamida yangi turistik marshrutlarni ochish haqida so’z yuritiladi.