BOLALARDA BRONXOEKTAZIYANI TASHXISLASH VA DAVOLASHDA OZON VA LAZER TERAPIYASIDAN FOYDALANISH (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2024)
Bugungi kunga kelib, bolalarda bronxoektaziya kasalligiga bag'ishlangan keng qamrovli adabiyotlar mavjud. Mavjud adabiyotlarni tahlil qilish shuni ko'rsatadiki, qoida tariqasida, operatsiyadan keyingi ko'p sonli asoratlar davolanmagan surunkali yiringli endobronxitning, ayniqsa uning gipersekretor shakllarining natijasidir.