O‘ZBEKISTON ARXEOLOGIYA FANI RIVOJLANISH TARIXI (XX-XXI ASR BOSHI). (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2024)
Ushbu  maqolada  O’zbekistonda  arxeologiyaning  rivojlanishi,  o’zbekiston  hududida  olib  borilgan  tadqiqotlar  va  tarixiy  yodgarliklarni  oshish  va  ularni tarixiy  madaniy  meroslarga  qo’shish, o’zbekiston  tarixini  yanada  oshish  ishlari  olib  borilgan  tadqiqotlar  haqida