STOMATOLOGIK TERMINOLOGIYA: MUHIM ATAMALARNI TAHLIL QILISH (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2024)
Ushbu maqolada stomatologiya sohasida keng qo‘llaniladigan asosiy terminlar tahlil qilinadi. Bu terminlar stomatologik kasalliklarni tashxislash va davolashda muhim ahamiyatga ega bo‘lib, ularni to‘g‘ri tushunish stomatologlarning kundalik amaliyotida samaradorlikni oshiradi. Maqolada stomatologik atamalarning ma’nosi, ularni amaliyotda qo‘llash yo‘llari va tibbiy muloqotda terminlarning o‘rni haqida fikr yuritiladi.